fbpx

Naisten Tyyliklubin kuluttajajäsenyyden ehdot

NAISTEN TYYLIKLUBI, SUOMI                                  

Naisten Tyyliklubi (Suomi) perustettiin tammikuussa 2022 ja sen kohderyhmänä ovat keski-ikäiset suomalaiset naiset, joita kiinnostaa pukeutuminen, hyvä tyyli, kauneus ja itsestään huolehtiminen. Klubin jäsenyys perustuu jäsenmaksuihin ja eri jäsenyystasoihin, joita tarjotaan kuluttajajäsenille. Yrityksille tarjotaan yrityskumppanijäsenyyttä. Klubin perustaja, omistaja ja johtaja on tunnettu tyylikonsultti Tuija Kauppinen.

Kaikki klubilaiset saavat viikottaisissa uutiskirjeissä tietoa pukeutumisesta ja tyylistä keski-ikäisille naisille sekä kaikki klubilaiset voivat osallistua klubin tyyli-iltoihin verkossa. Maksulliset verkkotapahtumat hinnoitellaan ja ilmoitetaan erikseen. Maksullisen premier- ja luxus-jäsenyyden hankkineet voivat osallistua myös paikanpäällä järjestettäviin klubitapahtumiin lisämaksutta. Myös blogikirjoitukset kuuluvat maksullisiin jäsenyyksiin (muille €9.50/kpl), sekä henkilökohtainen tyylineuvonta ja tyylin pikaneuvonta kuuluvat premier- ja luxus-jäsenyyksiin.

Tyylin pikaneuvonta premier- ja luxus-jäsenille sisältää Tuija K:n antamaa tyylineuvontaa kotisivuilla olevan chätin tai Whatsapin kautta. Aiheena voi olla asuvalinta tai etikettipukeutuminen kotimaisessa tapahtumassa Suomessa. Etikettipukeutumisen tai asuvalintojen neuvonta kansainvälisiin tapahtumiin laskutetaan erikeen.

Myös kaikki maksullisen perus-, premier- tai luxus-jäsenyyden hankkineet voivat nauttia klubin yrityskumppaneiden tarjoamista alennuksista ja eduista. Jotkut klubin yrityskumppanit ovat jäseniä pelkän PR:n vuoksi.

KLUBIN KULUTTAJÄSENTEN JÄSENYYSTASOT

  1. INFOKLUBI, ilmaisjäsenyys, jolla saa viikottaiset uutiskirjeet ja voi osallistua virtuaalisiin tyyli-iltoihin verkon kautta. Maksulliset tapahtumat ilmoitetaan erikseen.
  2. KLUBIN PERUSJÄSENYYS, hinta €50.00 /vuosi, sisältää samat kuin infojäsenyys plus yrityskumppaneiden tarjoamat edut ja alennukset, 30% alennus Tuija K:n tyylinkohennuspalvelusta (norm. €240.00, alennuksella €160.80), blogikirjoitukset, mahdollisuus osallistua klubin lähitapahtumiin klubihintaan ja sisäänpääsy klubilaisten omille, salasanasuojatuille sivuille.
  3. KLUBIN PREMIER JÄSENYYS, hinta €100.00 /vuosi, sisältää samat kuin info- ja perusjäsenyydet plus henkilökohtaista tyylineuvontaa verkossa tai ostopalvelua verkossa (molemmat arvoltaan €120.00) sekä oikeus tyylin pikaneuvontapalveluun.
  4. KLUBIN LUXUS JÄSENYYS, hinta €350 /vuosi, sisältää samat kuin info-, perus- ja premier-jäsenyydet plus palvelun ’Muuttumisleikki’, joka sisältää ammattilaisen meikkaus- ja kampauspalvelun sekä Tuija K:n tyylinkohennuksen Stockmannilla. Päivä päättyy tyylikkäästi samppanjabaariin. Tämän kokonaisuuden arvo on €350. Tämä jäsenyys sisältää myös pääsylipun vuosittaiseen MLL:n järjestämään hyväntekeväisyysmuotinäytökseen, arvo €40.00.

NAISTEN TYYLIKLUBIN TOIMINNAN TAVOITTEET

  1. Tämä Klubi tuottaa ja välittää ammattilaisten tietoa jäsenilleen pukeutumisesta, tyylistä, kauneudenhoidosta, hyvinvoinnista ja kaikesta, mikä liittyy näihin aiheisiin.
  2. Klubin kohderyhmä on keski-ikäiset, suomalaiset naiset, joita kiinnostaa pukeutuminen, tyyli, kauneus ja hyvinvointi.
  3. Klubin tavoite on saada 1000 jäsentä vuoden 2022 loppuun mennessä, joista puolet maksavia ja puolet ilmaisjäseniä. Kesäkuun 2022 puolivälissä maksavia jäseniä on runsas 100 ja ilmaisjäseniä noin 300.
  4. Klubin tarkoitus on tuottaa WIN-WIN -tilanteita ja hyötyjä klubin kaikille osapuolille niin klubin kuluttajajäsenille kuin yrityskumppaneillekin.

 

MUUT SÄÄNNÖT JA EHDOT

  1. Klubi hyväksyy yrityskumppaneiksi vain hyvän maineen ja rehellisiä toimintamalleja omaavia yrittäjiä ja toimijoita, sekä tuotteita ja palveluita, jotka ovat laadukkaita ja maineeltaan puhtaita. Klubi pidättää oikeuden valita ja hyväksyä nämä toimijat, palvelut ja tuotteet itse.
  2. Klubi kutsuu kaikki kohderyhmään kuuluvat naiset tervetulleiksi klubin jäseniksi, mutta klubi pidättää oikeuden itsellään erottaa jäsen (kuluttaja tai yrityskumppani), joka omaa negatiivisen asenteen, jakaa klubista epäreilua negatiivistä viestintää julkisesti sosiaalisessa mediassa tai muutoin, tai omalla toiminnallaan aiheuttaa haittaa klubin maineelle. Tällaisessa irtisanomistilanteessa maksettua jäsenmaksua ei palauteta.
  3. Kaikki ostopäätökset, myyntitapahtumat ja yhteydenotot klubin kuluttajajäsenten ja yrityskumppaneiden välillä ovat näiden osapuolten keskinäisiä asioita ja päätöksiä, eikä Tuija Kauppinen, klubi tai Tuija K Global Oy ota vastuuta näiden osapuolten keskinäisestä toiminnasta, päätöksistä, tuotteista, palveluista tai rahaliikenteestä.
  4. Tämä klubi suosittelee vain hyvän maineen ja toimintamallin omaavia yrittäjiä ja yrityksiä kotimaasta ja ulkomailta. On käynyt ilmi, että koska jotkut suositellut henkilöt ja/tai yritykset ovat kuuluisia, epärehelliset nettitoimijat yrittävät olla yhteydessä. Pyydämme kaikkia olemaan valppaita netin laajassa maailmassa ja varovaisia, jos lähdette solmimaan suhteita tai tekemään kauppaa tuntemattomien tahojen kanssa. Tuija Kauppinen, klubi tai Tuija K Global Oy ei ole missään vastuussa kenenkään omasta toiminnasta ja päätöksistä netin maailmassa.
  5. Tämä klubi toimii läpinäkyvästi ja rehellisesti, ja me kunnioitamme hyviä bisnestapoja ja hyviä henkilökohtaisia käytöstapoja. Lisäksi kannustamme kaikkia klubilaisia avoimeen kommunikointiin, ja edellytämme, että kaikki klubilaiset niin kuluttajajäsenet kuin yrityskumppanitkin toimivat samoilla periaatteilla.

Espoossa 14.7.2022

Tuija Kauppinen, Toimitusjohtaja, Tuija K Global Oy

Naisten Tyyliklubi ja Impactqueens.com ®

Tyyliklubin omistaa Tuija Kauppinen ja yritys Tuija K Global Oy (Y-tunnus 2009938-6, Espoo) osoitteessa Kummelivuorentie 8 B 44, 02330 Espoo. Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen tuijak@impactqueens.com.

Tuija K Global Oy:n yksityisyydensuojasta, GDPR:stä ja muista sopimusehdoista voit lukea tästä linkistä.